هر کدام از موارد فوق می تواند منجر به آسیب و خسارت به پروژه و بروز کلیم های دردآور علیه کارفرما شود. در این صورت دستان کارفرما برای به صلابه کشیدن مهندس مشاور از دو طریق باز خواهد بود:
- پیگیری حقوق از دست رفته از مراجع ذی صلاح
- استفاده از بند مرتبط با تخلف مهندس مشاور در چارچوب دستورالعمل نحوه رسیدگی به تخلفات انتظامی(حرفه ای) مشاوران طی بخشنامه 66025/100 مورخ 14/08/1391 و اصلاحات بعدی.
لازم به توضیح است که در تاریخ31/03/1399 بخشنامه ای با شماره 142009/99 به جایگشت بخشنامه فوق الذکر با عنوان “دستورالعمل رسیدگی به عملکرد حرفه ای مشاوران” ابلاغ شده است. در این بخشنامه و مرتبط با موضوع مطروحه، دو تخلف قابل بررسی خواهد بود:
- عملکرد مشاور در تنظیم اسناد مناقصه و پیمان و عدم رعایت ضوابط و بخشنامه های سازمان در مواردی که منجر به تغییرات بیش از 25% مبلغ اولیه می شود و یا اخلال در اجرای صحیح پیمان گردد که در این حالت کاهش پایه مهندس مشاور به مدت دو سال با تصمیم هیات بدوی صورت می گیرد.
- ضعف یا کوتاهی در مطالعه و طراحی مشاور که سبب خسارت مالی قابل توجه گردد(بسته به میزان، نوع، کیفیت و خسارت) و مشاور نسبت به جبران آن اقدام موثری نکرده باشد که در این حالت کاهش پایه تا سه سال یا سلب گواهینامه تا دو سال با تصمیم هیات بدوی، رخ می دهد.
- زهرا فریدونی asked 2 سال قبل
- شما باید برای ارسال دیدگاه وارد شوید
Your Answer
Please login first to submit.